Question Degree Samengevat

e-learning
Beheerdersomgeving

Wanneer u als beheerder bent ingelogd ziet u een totaal overzicht. Het menu veranderd van structuur. U kunt nu heel eenvoudig bij uw verschillende testen. U kunt hierbij denken aan Enquêtes, E-Learningstoetsen en Instructies. U kunt heel eenvoudig gebruikers beheren en toevoegen. Dit geldt ook voor Teams. Zo kunt u alles gemakkelijk beheren in één oog opslag.

  • Enquête (anoniem)
  • E-learning CRM
  • Instructies
vraagsoorten enquete
Indeling van het menu (openen)

Het menu is zo eenvoudig mogelijk opgezet. Uit ervaring weet Question Degree dat naarmate het gebruik intensiever wordt. Dat het overzicht na verloop van tijd steeds moeilijker wordt. U kunt eenvoudig zoeken met de dropdown. U ziet de teams (groepen) onder elkaar staan. Elke groep bevat zijn eigen testen. Wanneer u erop klikt gaat u naar de test. Op de afbeelding is de knop Enquete te zien, maar hierboven zit u ook E-Learning als ook de Instructies.

crm elearning agenda
Vanuit de online agenda beheren!

Alle Enquêtes, ELearning, Instructies kunt u terugvinden in de agenda. De items staan verdeelt onder de verschillende teams/groepen. Klikt u op een van de toetsen dan kunt u deze verslepen en hergroeperen. Klikt u twee keer op een item dan ziet u de informatie en kunt u doorklikken naar de test zelf. U ziet ook onder welk Question Degree de test hoort. U ziet dit achter Degree:

wat is mogelijk
Mogelijkheden van Ontwikkeling E-Learning

Maakt u een Enquête, E-Learning-toets of Instructie. Dan klikt u op Nieuwe dan opent er een nieuwe test. U kunt vele kanten op om het maximale uit uw gevraagde te halen. Wij hebben het zo eenvoudig mogelijk gehouden, zodat u ook op langer termijn plezier blijft werken. Het gaat om de respons die de afnemer (klant of medewerker) met groot gemaak geeft. U kunt vragen openen, keuze maken uit de bibliotheek. U kunt de vraag op slot zetten. Bij E-Learning kunt u een score opgeven (action), de afnemer krijgt dan aan het eind een cijfer.

Handleiding downloaden
Rapportages

Voor alle testen kunt u afzonderlijk een volledig rapport inzien. Dit kan zowel online (HTML) als ook downloaden als (PDF). Wanneer u afzonderlijke deelnemers wilt inzien, dan kunt u bij gebruikers op de persoonlijke rapportage drukken. Dan krijgt u de invididuele rapportage te zien. In de rapportage ziet u exact wat uw wens was en wat de afwijking is van de afgenomen testen. U kunt hierbij het online volgen waar individuele deelnemers zich bevinden in het leerproces.

Inschrijf formulier