FAQ

Onze FAQ pagina is ingedeeld in meerdere onderwerpen om het voor u makkelijker te maken om het antwoord op uw vraag te vinden.

Wanneer u het antwoord op uw vraag niet vinden kan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen (onze contact informatie staat onderaan deze pagina).

Vragen

Hoe creëer ik een tekst vak bij een invul vraag?

Wanneer u op edit klikt, dan moet u '[textfield]' typen waar u uw gewenste tekst vak wilt plaatsen.

Hoe voeg ik een video toe aan een vraag of tekst?

Wanneer u in edit zit van de vraag waar u graag een video plaatsen wilt, dan kunt u hier de embed URL van het filmpje plaatsen.

Toetsen

Ik ben vergeten mijn toets aan een team te koppelen, ben ik mijn toets nu kwijt?

Nee, als u naar het menu gaat en dan op overige drukt, dan kunt u hier uw toets en overige toetsen die niet onder een team opgeslagen zijn vinden.

Hoe voeg ik een toets onder een team toe?

Wanneer u een toets hebt gemaakt, dan zie je boven aan de pagina Teams staan. Wanneer u hierop drukt dan krijgt u de optie om uw toets onder een team plaatsen.

Ik zit aan mijn maximum aantal toetsen, betekent dat dat ik nu alleen een nieuwe toets zou kunnen aanmaken als ik een groter abonnement koop?

Nee, het is ook mogelijk om een eerdere toets te verwijderen, hierdoor krijgt u de mogelijkheid om weer een nieuwe toets aan te maken.

Hoe kan ik een toets verwijderen?

Als u op uw toets scherm bent, dan ziet u boven aan uw scherm remove staan. Wees er zeker van dat u de toets van het lock heeft gehaald.

Ik heb mijn toets per ongeluk verwijderd, is deze nu voor altijd weg?

Question Degree kan een toets terughalen mits deze niet langer dan 5 dagen terug verwijderd is. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Hoe kan ik de naam van een bestaande toets veranderen?

Wanneer u binnen deze toets bezig bent, dan kun u helemaal boven aan de toets op edit drukken. Hier kunt u de naam (+intro- outrotekst) veranderen.

Overig

Hoe maak je een team aan?

Wanneer je naar het menu toegaat en dan op teams drukt dan ziet u de optie 'Team Aanmaken'. Als u hier op hebt gedrukt, dan kun u nieuwe teams toevoegen, maar ook oudere teams verwijderen of aanpassen.

Kan ik de website ook in een andere taal zetten?

Dit zal mogelijk zijn in de toekomst.

Hoe kan ik mijn bibliotheek/library vragen beheren?

Onderaan het menu staat Account, als u hierop klikt dan komt: 'Vragen Bibliotheek' tevoorschijn. Kijk uit, wanneer u een vraag uit de bibliotheek verwijdert, dan is deze niet meer terug te halen.

Inschrijf formulier