E-Learning, Enquête & Meer

Question Degree is uniek in haar product in de e-learningsbranche. Organisaties die werken met Question Degree besparen tot wel 85% aan trainingskosten. Bent u ook van mening dat u de kennis zelf in huis hebt dan is Question Degree ook iets voor uw organisatie. U ziet toch ook graag dat uw medewerkers zich maximaal inzetten voor uw bedrijf! Daarnaast moeten bedrijven zich ook conformeren naar de wetgeving. De jaarlijkse terugkerende trainingen, bijeenkomsten en/of toetsten kost nu eenmaal veel geld en tijd. Hierbij enkele kerngetallen wat deze wettelijke verplichting met zich meeneemt.In de berekening welke u in de onderstaande afbeelding ziet zijn de kerngetallen toelicht.

Kerngetallen inkoopkosten per werknemer!
U doet het volledig zelf in eigen organisatie: à € 45,-
U laat alles doen via een externe leverancier: à € 130,-
U koopt software waarin alles is opgenomen: à € 20,-


Klik voor toelichting KerngetallenQD E-testen in zeven stappen uw test klaar voor verzenden!Enquête

Een Enquête of bevraging is een manier van onderzoek doen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een vragenlijst die aan meerdere personen wordt voorgelegd. Er is bij een Enquête geen sprake van een verkeerd antwoord. Ieder antwoord is data die te gebruiken is voor het onderzoek. Het resultaat van een Enquête is meestal het gemiddelde van meningen. Een goed voorbeeld om gebruik te maken van een Enquête zou een tevredenheidsonderzoek zijn.

Instructie

Een instructie is precies wat het zegt, het is namelijk een plan om te leren. Een instructie is ideaal om te gebruiken wanneer er een complete leerlijn moet worden aangemaakt. Bij het opstellen van het instructie komen niet alleen inhoudelijke vak-aspecten aanbod. vaak weerspiegelt het instructie ook de visie van het bedrijf.

E-learning

E-learning is de verzamelnaam voor het vormgeven van leersituaties (formeel en informeel) met behulp van informatie- en communicatietechnologie (in het bijzonder internettechnologie). De e in E-learning staat digitaal online leren. Een eenduidige definitie van E-learning is moeilijk te geven, dit komt omdat er verschillende opvattingen over E-learning zijn. Wel word E-learning vaak gezien als een goede manier om BZL (begeleid zelfstandig leren) te trainen. Doordat het plaats- en tijdonafhankelijk is maakt het ook afstandsonderwijs mogelijk.

All in One
Question Degree!

Neem contact op met: 088-7744333

Klanten van Question Degree

Laten we contact opnemen