- Onderwijs,
- Leren Leren,
- Ontwikkeling,
- Opleiding,
- Cursussen,
- Persoonlijke groei,
- Coaching,
- Aanwijzing,
- Bevelen,
- Handleiding,
- Onderrichten,
- Mentoren Training,
- Voorschrift.

Training Instructievaardigheden

Instructievaardigheden is een vak opzich. Bent u leidinggevende en begeleid u nieuwe medewerkers dan is deze training echt iets voor u.
Hoe werken wij in de training instructievaardigheden:
IN-Company Training Instructievaardigheden geeft BV&T een complete en directe oplossingen, vanaf korte tot lange, intensieve in-company trainingen, waarop u als individu of team uw doelstelling om kunt zetten naar concrete werkplannen. BV&T traint, begeleidt, coacht, adviseert en voert met u ontwikkelings- en leerprojecten uit.

Inhoud: Cursus Instructievaardigheden
Om een opdracht goed te kunnen uitvoeren is er van tevoren een duidelijke instructievaardigheden nodig. Vaak komt het echter voor dat er zaken worden vergeten of dat de instructiegever niet volledig te begrijpen is. Hierdoor kan een opdracht wel eens misgaan. Om dit te voorkomen biedt BV&T een cursus aan waarin u leert om op de juiste manier instructies te geven. BV&T biedt voor al uw vragen over instructies en in dit geval ook e-learning een uitstekend en volledig passend programma. In ons training programma bespreken wij uitvoerig hoe u instructies ziet en welke tools wij kunnen aanreiken. Uit deze uitvoerige intake weten wij welke leerstof u expliciet nodig heeft om uw situatie te verbeteren. Via theoretische inleidingen worden de noodzakelijke didactische en onderwijskundige principes uitgelegd. Het leren overbrengen van kennis en vaardigheden vindt plaats door middel van diverse werkvormen in de training. Voorbeelden van deze werkvormen zijn: instructie- en overdrachtstechnieken, samenwerkingsvormen en spelvormen. Daarbij ontvangt u tijdens de training veel praktijkvoorbeelden van onze docent.

Het trainingsprogramma kan worden gecombineerd met andere trainingen (hoofdstukken) Resultaat na de training instructievaardigheden.
Wanneer u deze cursus Instructie Geven heeft gevolgd staat u steviger in uw schoenen en kunt u een afgewogen keuze maken. Daarbij is het u duidelijk geworden hoe u instructies moet geven en hoe u om moet gaan met specifieke vragen. U weet ook de richtlijnen waarin mensen zich manifesteren. U kunt het leerpatroon van uw kandidaat of medewerker inschatten. Om dit resultaat te behalen maken vooraf aan de training een uitgebreid plan van aanpak waarin de eindtermen worden opgenomen. BV&T biedt resultaatgerichte trainingen aan met als doel positieve verandering. We ondersteunen u met de juiste afstemming van deze instructievaardigheden training. Door tijdens de cursus de deelnemers voordurend te spiegelen, te observeren en gevraagd van feedback te voorzien. Hierbij krijgen de deelnemers meer inzicht in hun eigen gedrag.

In Company Training
Instructievaardigheden

Neem contact op met: 088-7744333

Klanten van Question Degree

Laten we contact opnemen