Over Toetsing van personeel of doelgroep.

100% overtuigd van de kracht van Toetsing! Volg je een (online) training? Kijk je een video, of leer je liever uit een boek? Je kunt ook zoeken op het internet, of bij je collega? We leren op vele manierenom kennis te laten beklijven. We willen daarin vooral zelf onze eigen leerweg bepalen. Toetsing van Question Degree helpt u hierbij. Zo houden we kennis en vaardigheden up to date en kunt u groeien in uw organisatie. En dat geldt ook voor medewerkers. Medewerkers die de verantwoordelijkheid hebben over hun leerproces en hierover zelf de regie voeren, zijn gemotiveerder, meer betrokken en succesvoller. Daarom zijn wij volledig overtuigd van de kracht van Zelfgestuurd Leren. U kunt kiezen uit een uitgebreid leerprogramma als ook het toetsen met E-Learning.


Welke vraag u ook heeft. U kunt het ons stellen, wij staan klaar met onze 35 vaste docenten (bevoegd). Wij sturen en bewaken dat u leerdoel afgeleid is van uw organisatiedoelstellingen. QD weet met de professionele didactische ondersteuning uw organisatie vraag om te zetten in aantoonbaar groei processen. Via het volledig LMS kunt u uw medewerker volgen en daarin begeleiden naar uw gewenste doel. E-Learning is voor alle organisaties toepasbaar en u bespaard ook nog eens veel geld.

Kwaliteit Systeem QD

''Door de implementatie van ISO 9001:2008 kunt u de kwaliteitsmanagementsystemen (QMS) en -processen van uw organisatie continu verbeteren. Zo kunt u met uw bedrijfsvoering dan weer beter inspringen op eisen en verwachtingen van uw deelnemers.''


Door de kwaliteitsmanagementsystemen van uw organisatie te verbeteren kan een positieve impuls voor uw winstgevendheid ontstaan. Door ware betrokkenheid bij product- en servicekwaliteit te tonen, kan uw bedrijfscultuur een transformatie ondergaan doordat medewerkers dientengevolge de vereisten begrijpen voor voortdurende verbetering.


ISO 9001:2008 is gebaseerd op acht kwaliteitsmanagementprincipes:

  • Focus op de klant
  • Leadership
  • Betrokkenheid van medewerkers
  • Procesmatige aanpak
  • Systeembenadering
  • Continue verbetering
  • Op feiten gebaseerde besluitvorming, en
  • Wederzijds winstgevende relaties met leveranciers

Voor wie inzetbaar?

Werk met Question Degree voor het maken, plannen, leveren, beheren en rapporteren van enquetes, elearning, toetsen, assessments, instructienen en quizzen.


Het afvinken van kennis was lange tijd het voornaamste doel van toetsing. Vandaag de dag zijn naast kennis ook houding, gedrag en vaardigheden belangrijke elementen die getoetst worden. Daarbij is het juist toepassen hiervan in specifieke situaties voor medewerkers cruciaal. Online toetsen speelt een toenemende mate een rol bij bijvoorbeeld onboarding, certificering en persoonlijke ontwikkeling. Voor zowel opleiders, leidinggevenden als de medewerker biedt online toetsen veel gemak en voordelen.

Inschrijf formulier